Veel verhalen

Boeken

Geluksgids

Evelien van Dort heeft de Gelukgids geschreven vanuit haar ervaring als kinderfysiotherapeute met een ‘brede blik’ op gezondheid en de visie Positieve Gezondheid. Positieve Gezondheid is een nieuwe visie op gezondheid die naast het fysieke, ook het emotionele en mentale welzijn omvat. Evelien zet zichzelf, als erkend trainer bij iPH (Institute for Positive Health), met veel passie in om deze visie te verspreiden en kinderen te helpen op hun weg naar geluk. Zo heeft ze onder andere bij de Gelukgids een lesprogramma gemaakt, waarmee leerkrachten direct aan de slag kunnen.  De Gelukgids, ontdek waar je blij van wordt sluit tevens aan bij de visie van de organisaties: ‘Alles is gezond’ en de ‘Gezonde school’.  Meer informatie zie ook op haar site het onderdeel: spreker/trainer/docent: Positieve Gezondheid

Wat maakt jou echt gelukkig? Ontdek het met de gelukgids!

Wat houdt geluk nou precies in? Wanneer voel ik mij blij? Hoe kan ik mij gelukkiger voelen? 

Angelo, Nienke, Ela, Charlie, Sam en Amin helpen je om deze en andere vragen te beantwoorden. Ga met hen mee op reis, en ontdek jouw route naar geluk. Met interessante weetjes, leuke opdrachten, super toffe tips en nog heel veel meer: deze gelukgids heeft het allemaal!

Het boek zit vol met grappige illustraties van Suus van den Akker. Deze illustraties zijn kleurrijk en vrolijk, en maken het lezen extra leuk. 

Leesfragment 

Lesbrief voor leerkrachten basisonderwijs


Bestellen