Fysiotherapie kind en jeugd

Fysiotherapie

Vanaf heden is mijn praktijk aan de Veerweg gesloten. U kunt mij altijd contacten voor een telefonisch consult of oudergesprek.

Na veertig jaar met veel passie als kinderfysiotherapeute te hebben gewerkt, richt ik mij de komende tijd vooral op ‘gezondheid bevorderen’ in de vorm van coaching ouders, gastlessen, workshops en trainingen Positieve Gezondheid in de zorg (onder andere kinderfysiotherapie), welzijn en het onderwijs.

Coaching vanuit een brede blik: positieve gezondheid (zie IPH.nl).

Wilt u informatie of een afspraak maken voor een ‘coaching of ouderadvies gesprek’, meldt u dan aan:

adviesgesprek/coaching


Coaching/ Adviesgesprek/Gastdocent

Coaching of adviesgesprek: Vanuit een brede blik: Positieve Gezondheid (zie IPH.nl) in combinatie met mijn kinderfysiotherapeutische kennis en ervaring. Positieve Gezondheid sluit aan bij mijn visie van de integrale benadering en behandeling van het kind. Mijn ervaring is dat deze blik zowel voor kinderen/jongeren, ouders als ook andere betrokkenen (onderwijs, GGD enz.) zeer versterkend en verbindend werkt.

‚ÄčCoachend gesprek Bij middelbare scholieren zet ik coaching in, bijvoorbeeld in combinatie met ademhalings of ontspanningsoefeningen, om weer in herstel en ‘eigen kracht’ te komen.

Advies gesprek ouders. Bij kinderen kunnen fysieke klachten zoals: ‘altijd maar moe’, buikpijn, verteringsproblemen, niet zindelijk worden, hoofdpijn, eczeem e.d. veel impact hebben op hun gedrag thuis en op school. In gesprek met ouders of opvoeders onderzoeken we hoe het kind bijgestaan kan worden.

Gastdocent MBO en HBO: Kinderfysiotherapie, gezondheidsdenken rond ieder kind bevorderen vanuit Positieve Gezondheid . Tarief en vergoeding in overleg.