De mooiste week van het jaar!

Kinderboekenweek 2021

Kinderboekenweek 2021: Worden wat je wil

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar hij van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Het allerbelangrijkste vind ik je eigen creativiteit. Creativiteit geeft je veerkracht en brengt je dichter bij wat je wilt. En eh… met mijn creativiteit heb ik meer dan tachtig boeken geschreven!

 

 

Een live of online auteursbezoek

Het liefst kom ik op bezoek, maar ook via het scherm kom ik dichtbij mijn lezers, zodat het net een echt persoonlijk bezoek is. Beiden opties zijn mogelijk en uiteraard kan een boeking live ook later omgezet worden in online.
Info en boeking deschrijverscentrale.nl of  schrijveropjescherm.nl

Alle programma’s zijn zowel voor bestaande groepen als ook voor grote groepen (max 90 leerlingen) bijvoorbeeld in aula's, zalen en de bibliotheek.

 

 

Kat wil geen zwemjuf worden, programma onderbouw, 4-7 jaar

In deze vrolijke vertelvoorstelling met handpoppen gaat Kat op onderzoek welk beroep het beste bij hem past. In het verhaal zijn verschillende kinderboeken van de schrijfster verwerkt. Kat komt erachter dat het eigenlijk vooral het belangrijkste is om je hart te volgen en je talenten te zoeken. Waar wordt jouw blij van, wat past bij jou?

Kat neemt de leerlingen mee op zijn reis. Onderweg maakt hij rijmsels, zingt hij liedjes en zijn er beweegspelletjes. Een reis vol ervaringen om uiteindelijk bij de keuze te komen die bij Kat past.

Prentenboeken& leesboeken
Ben ik echt anders dan anderen?
Het jaar rond
Ga je mee op reis
Sem en Eva in actie

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

Worden wat je wil, programma  voor middenbouw & bovenbouw , 7-12 jaar

Waar wordt jouw hart blij van, wat past bij jou? Kortom jezelf zijn en worden wat je wil. Met een interactief programma nodigt de schrijfster de leerlingen uit om dichter bij hun eigen wensen en dromen te komen. Evelien doet dit aan de hand van voorbeelden uit haar boeken, een creatieve schrijf of tekenopdracht en ze vertelt over haar eigen weg als auteur. Een leuk, uitdagend en leerzaam programma, gericht op schrijven, lezen en luisteren.


Kinder en jeugdboeken:
Ben ik echt anders dan anderen?
Zoektocht in Zeeland
Rustig aan stuiterbal
Kinderboekenbrigade
Sanne@Sanne